İslami usullere uygun olarak kesilip üretim hattına gelen etler fiziki kontrolden ve detaylı testlerden sonra parçalanma hattına girer.
Parçalanma hattından çıkan etlerimiz yağdan ve yenilmeyen kısımlardan ayrılmak üzere trimleme işlemine tabi tutulur.
Trimlemeden çıkan ürünlerimiz Kıymalık Et (kıyma, köfte), Parça Et (kuşbaşı, haşlama, sote vb.), Değerli Et (biftek, antrikot, bonfile vb.) olarak kullanılacağı alana göre sınıflandırılır.
Sınıflandırılmış olan etler kendi gruplarına göre işlenir ve ambalajlanarak satışa hazır hale gelir.
  • 1970 yılından beri et sektörünün lideri BONFİLET güvencesinde olduğu için,
  • Tüm hijyen ve kalite kurallarını harfiyen uyguladığı için,
  • Ürünlerinin satıldığı ulusal zincir marketler, bağımsız denetçiler ve üniversiteler
      tarafından düzenli olarak denetlendiği için,
  • Tüm kesimleri veteriner hekimler kontrolünde ve İslami şartlarda gerçekleştirdiği için,
  • Irk belli, %100 yerli besi kullandığı ve besisinden kesimine tüm aşamaları takip ettiği için,
  • Sevkiyatının her aşaması soğuk hava donanımlı, modern araçlarla yapıldığı için,
  • Ürün çeşitleriyle mutfağınıza kattığı zenginlikler ve işlenmiş ürünlerindeki rakipsiz lezzetleri için,
  • Her pakette aynı özen, kalite ve lezzeti sunduğu için,
  • Sağlıklı bir nesil için.
Bonet, Bonfilet Tesislerinde üretilmektedir.
Adınız:
Soyadınız:
GSM No:
E-posta:
İl:
İlçe:
Mesajınız: